Blogger
Twitter
Tweets by BerenyvillKft
Facebook
Google+
Pinterest
Flickr

Termékeink

 

A Berényvill Kft vezetékeket és kábeleket konfekcionál, illetve kábelkorbácsokat gyárt, főként a Fehéráru Ipar részére.

Az iparág összes résztvevőjének megvannak a sajátos elvárásai, műszaki és minőségi előírásai. Ezen igények kielégítése a Berényvill Kft specialitása.

A felhasznált legfontosabb alapanyagok:
– 0,25-5 mm² vezeték és kábel – 10 millió méter évente
– csatlakozók, stekkerek és érintkezők – 25 millió darab évente
Alkalmazott technológiák:

-sajtolás
-krimpelés
-szalagkrimpelés
-IDC/ECO-TRONIC/ECO-DOMO rendszerek
-forrasztás
-ponthegesztés

Ha erre van szüksége keressen fel minket elérhetőségeinken!

Ha szeretné megtekinteni korábbi kábelhegesztési és egyéb munkáinkat, tekintse meg galériánkat!

Mit is jelent a krimpelés?

vezetékek gyártásaA kábelek megmunkálási folyamatának egyik fontos lépése a krimpelés, amely során az érvég, stekker vagy kábelsaru felhelyezése előtt a vezetéket csupaszolja, így nagymértékben lerövidítve ezzel a gyártási időt. A krimpelés alkalmával homogén és nem oldható összeköttetés jön létre a vezető és a csatlakozóelem között, ezzel helyettesítve a forrasztásos módszert.

A krimpelés alkalmazási területei nagyon sokfélék lehetnek, számos területen lehet hasznosítani ezt a módszert, így például telefonkábel készítésekor, hálózati kábelek szerelésekor és egyéb típusú vezetékek gyártása, kábelkonfekcionálás során.

Sorozatgyártáshoz már automata gépekre és miniapplikátorokra van szükség.  Amennyiben hozzánk fordul segítségért, biztos lehet benne, hogy a leghatékonyabban végezzük a ránk bízott feladatot, hiszen korszerű berendezésekkel dolgozunk, a legyártott termékeket pedig – igény szerint akár 100%-ban is –ellenőrizzük.

Ha vezetékgyártásról van szó, válasszon minket! Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Kábelkorbács gyártás profiktól!

kábelkorbács gyártásOlyan partnert keres, akiben hosszú távon megbízhat, és akire tényleg építhet ipari területen? Manapság nem olyan egyszerű megbízható partnercéget találni, akiknek a munkájával maradéktalanul elégedett lehet.

Forduljon hozzánk bizalommal, és tegyen próbára minket, bennünk garantáltan nem fog csalódni! Kábelkorbács gyártásra lenne szüksége? Ebben az esetben kijelenthetjük, hogy megtalálta hozzá az ideális gyártót! Cégünk 1998 óta foglalkozik különböző szolgáltatásokkal, így villamossági egységek szerelésével, kábelkonfekcionálással és kábelkorbács gyártással is.

Mi kell ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen? A kábelkorbács tervezésénél egy gondosan szerkesztett tervrajzon meghatározható minden, ami jellemzi az adott darabot: a kábelkorbács adatait, helyét és feladatát, milyen a kábelek hossza, tömege, kibontási hossza, hol lesznek a későbbi a kapcsolási pontok stb. Termékeink tervezésénél és kivitelezésénél minden esetben az állandó magas színvonalra törekszünk.

Keressen minket bizalommal, és tudjon meg mindent a kábelkorbács gyártás részleteiről!

Miért nem mindegy a minőség?

vezetékgyártásAki valaha dolgozott már kábelekkel/vezetékekkel, pontosan tudja, hogy ha valami hiba csúszik a konfekcionált vezeték gyártásába, az az összes további munkálatot dugába döntheti – ezt mi is jól tudjuk! Éppen ezért törekszünk arra, hogy minden általunk készített termék a lehető legmagasabb minőséget képviselje, így biztosítva megrendelőink elégedettségét és a kábelek hosszú élettartamát.

A vezetékkonfekcionálás során fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy a termék kellően strapabíró legyen, és képes legyen eleget tenni minden kívánalomnak, amelyet megkövetelhetünk tőle. A kiváló minőségű kábelekkel könnyebb a munka is, valamint később, használat közben is részesülhetünk a magas kvalitás adta előnyökből. Ráadásul a vezetékek esetében akár a biztonságunk is múlhat azon, hogy mennyire jól sikerült egy adott produktum!

Amennyiben Önnek is fontos, hogy csak a tökéleteset vásárolja meg, akkor mindenképp forduljon hozzánk – a vezetékgyártásban szerzett nagy tapasztalatunknak köszönhetően a mi termékeinkben biztosan nem fog csalódni!

Általánosan a vezetékekről

vezeték gyártásNapjainkra már elképzelhetetlen, milyen lenne, ha a különféle vezetékek nem segítenék mindennapi teendőinket. Éppen ezért érdemes tisztában lenni a vezetékek és kábelek tulajdonságaival, típusaival.

Egyetlen épület sem húzható fel vezetékek nélkül. A legtöbbször használt típusok az erősáramú vezetékek, melyek lehetnek tömörek és hajlékonyak, attól függően, hol szeretnénk használni. Ezen belül léteznek egy- és többerűek, ezek bármelyike használható berendezésekben vagy a falakban vezetve. A kiskábelek a kis és közepes mechanikai eszközök áramellátásra használhatók, elsősorban háztartásokban és irodákban jellemző az alkalmazásuk. Az úgynevezett hírközlő kábeleket (gyenge áramú kábelek) pedig távközléshez használják, melyek túlnyomó többsége PVC szigetelésű, ennek alágaként léteznek az adatátviteli kábelek az árnyékolt híradástechnikához.

Ezek mellett még számos típusa létezik a vezetékeknek és kábeleknek. Amennyiben Ön is érdekelt a vezeték gyártásban, keressen bennünket bizalommal!

A cégünk által felhasznált kábelekről, vezetékekről bővebben

vezetékek és kábelek Cégünk számára fontos, hogy munkánk során kiváló minőségű kábeleket, vezetékeket használjunk fel, most ezekről olvashat egy kisebb bemutatót!

A minőségi munka érdekében harmonizált, valamint UL minősítéssel rendelkező AWG vezetékeket és kábeleket használunk fel. Összetevőik között szerepel a sodrozott réz vezető, és ónozott, vagy ónozatlan erekkel rendelkeznek. Raktárunkban továbbá mindennap feldolgozunk LiYY kábeleket, szilikon vezetékeket, de megtalálhatók ezen kívül a LiYY vezetékek, árnyékolt kábelek, üvegszálas vezetékek is cégünknél. A vezetékeket több országokból szerezzük be, Németországból, Ausztriából, Olaszországból és nem utolsó sorban Magyarországról. Különböző vezetékeink és kábeleink minőségét bizonyítványokkal és műbizonylatokkal igazoljuk, így garantált a hibamentes munkafolyamat!

Ha kábelkorbácsokra, vagy más vezetékekre van szüksége, keresse fel cégünket, és szakértelmünkkel az Ön rendelkezésére állunk!

Milyen csatlakozókat használunk?

csatlakozókLeendő ügyfeleinkben minden bizonnyal felmerült a kérdés, hogy milyen csatlakozókat használunk fel az általunk gyártott termékekhez. Természetesen a legjobb minőséget! Szeretnénk részletesen is bemutatni az általunk igénybevett megoldásokat!

A legnagyobb mennyiségben, évente akár 25-30 milliós darabszámban, a gyártás során a következő típusokat használjuk annak érdekében, hogy Ön tökéletes termékekkel gazdagodhasson a csatlakozók kapcsán:

  • 2,8-as, 4,8-as, 6,3-as stekkerek
  • Szemes saruk
  • Tab-ok
  • Piggy-back terminálok
  • Érvég zárók
  • Érvég hüvelyek (szigetelt és szigeteletlen változatban egyaránt)
  • Villás saruk
  • Csősaruk
  • Krimpszalagok
  • IDC (NYÁK) csatlakozók

A stekkerek esetében természetesen mód van arra, hogy szigetelő sapkával is ellássuk a terméket, partnereink kívánsága szerint. Mindemellett, ha igényei úgy kívánják, akkor akár speciális, hőálló zsugorcsöveket, PVC csöveket vagy üvegszálas (Wigaflex) csöveket használunk fel a terminálok megfelelő szigeteléséhez a hibátlanság érdekében!

Fő beszállítóink a Stocko, a Klauke, a JST, a Molex, az AMP/Tyco, az Escubedo, a GMG és a CS Colombo.

Ön is szeretne minőségi megoldásokkal gazdagodni a csatlakozók terén? Nálunk megtalálja a számítását!

BERÉNY-VILL KFT. | (36) 57/506-612 | 5100 Jászberény, Mester u. 7.
villamossag.lap.hu | forrasztastechnika.lap.hu | kabel.lap.hu | Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Telefon:(36) 57/506-612
E-mail: berenyvill@berenyvill.hu